Сьогодні така їжа, як суші, надзвичайно популярна серед молоді ілюдей середнього покоління. Кіоски попродажу цих готових страв можна знайти на кожному кроці. Новрачі нерозділяють оптимізму любителів суші вони можуть бути елементарно небезпечні для здоров’я. Онегативних тенденціях вздоровье населення Європи іазії при вживанні таких традиційних страв Японії як суші, кажуть багато експертні шановні організації. Це підтверджують ітоідело з’являються новини овновь з’ясованих негативних фактах, які говорять проти споживання суші.
ризик паразитарної інфекції
Пам’ятанню португальських вчених, що займаються питаннями гастроентерології, зростання популярності таких продуктів як суші серед жителів країн Європи і Америки призводить до значного зростання паразитарних патологій. Так, докладне статистичне дослідження було оприлюднено в журналі Європейського медичного співтовариства. Врамках статті був описаний зростання популярностісуші як одного ізвидов фастфуду, атакже наведені наочні іпоказательние випадки яскравих історій хвороби, що відображають суть проблеми. Так, лікарі описали випадок смужчиной, який звернувся до лікарів з скаргами на лихоманку, яка супроводжується болями вобласті шлунка, блювотними позивами іпроблемами травлення. Поданим аналізів крові був виявлений гострий запальний процес.
Причина подібної проблеми була неясною і лікарі почали детально розпитувати пацієнта. Чоловік сказав отом, що незадовго допоявлення симптомів онелсуші водному поближайших ресторанів японської кухні, інаоснованіі даної інформації лікарі запідозрили унего паразитоз, який передається спільно з рибою або морськими слабосоленими еесортамі. Порізультатам перевірки були підтверджені паразити і призначено лікування.
гарні суші, данете…
Тіяпонці, які відвідують ресторани японської кухні внашій країні або країнах Європи, буквально падають вобморок відподібних вишукувань, якими іхугощают шеф-кухаря таких закладів. Японці стверджують, що нічого спільного з японськими суші ці спозволенія сказати страви неімеют. Справжні японські суші це особливим чином зварений білий або коричневий рис, якийнеразваливается, нопрі цьому інесліпается, атакже свіжа, тутже виловлена ізводоема риба, соуси іводорослі, овочеві добавки. Теблюда, які продають європейцям під виглядом суші це слабка пародія наістинне блюдо. Тому таке порушення технології призводить кпроблемам вздоровье, якого непринесуть людині справжні, приготовані з дотриманням всіх норм іправив справжні суші.
Онищенко попереджав!
Ще вгоди свого знаходження в голові Росспоживнагляду, відомий Григорій Онищенко попереджав росіян некушать заморські суші, щоб непопадати вотечественние інфекційні стаціонари. Іглавний санітарний лікар був повністю правий. Ці продукти внашій країні готують нетільки недосвідчені майстри адже наповара-сушиста вчаться до10років, але і люди, які ккулінарії взагалі мають мало відношення. Роблять ихповараширокої спеціалізації іззамороженої або охолодженої риби, яка зберігається вжутких умовах. Нерідко, щоб відбити у мене тухлий запашок, її змочують в розчині марганцівки або сильно солять. Ноето неубівает яйця паразитів імногіе кишкові бактерії. Скуштувавши таких суші можна отримати серйозні харчові отруєння ізавести вкишечнику друзів стрічкових або круглих черв’яків.
барвники втрата натуральності
Сьогодні напомощь продавцям цих делікатесів приходить Харчова хімія. У приготуванні суші активно застосовують харчові барвники, що надають насичений колір іікре, іімбірю, атакже самій рибі. Найчастіше застосовують всуші штучно вирощений лосось (якщо це саме), м’ясо якого підфарбовують Додатково, щоб воно мало насичений відтінок. Користі оттаких страв всравнении сістіннимі, натуральними сушінапорядок менше, адже барвники алергени, небезпечні для печінки іпочек. Тому зловживати такими стравами, навіть якщо вони приготовлені з дотриманням всіх технологій іначістой кухні нестоїть. Людям з алергією або проблемами травлення риба, барвники ісоуси, атакож гострі добавки протипоказані. Вони загрожують серйозними проблемами творців. Тому, замислившись над тим, чи визначитеся з тим, як правильно вирисувати?..