користь яєць для чоловічого організму полягає нетільки в тому, що з них, як правило, більшість представників сильної статі може самостійно, нізвідки, приготувати собі сніданок (обід або вечерю). У цього продукту є маса інших переваг…
природний еліксир бадьорості
Якщо протягом дня напрацюванні випрівиклі підвищувати тонус незмінним чорним кави вбольшом кількості, тозабудьте це, як страшний сон. Британські дієтологи довели,що можна вживати іяйця. Виявляється, протеїни, що містяться в яєчному білку, покращують концентрацію уваги (при цьому вони набагато корисніше шоколаду або кави). Прийти ктакомувисновки вченим Кембриджського університету дозволило дослідження натему, як різні поживні речовини впливають на клітини головного мозку. Так, поживна суміш, що є аналогом яєчного білка, активізувала вироблення натурального стимулятора орексину. Що змушувало організм швидше спалювати калорії ітем самим призводить блюзнірству бадьорості.
Також вході цього дослідження була спростована теорія отом, що курячі яйця шкідливі для здоров’я через що знаходиться вних холестерину. З’ясувалося, що різновид холестерину, який міститься в яйцях, не підвищує ризик серцевих захворювань, а є джерелом високоякісного білка. Значить, тепер ви можете починати свій ранок саппетитной яєчні сбеконом, небоясь атеросклерозу. Ось тільки залишилося визначитися, з чого робити яєчню?..
користь яєць: курячих, перепелиних, страусиних…
Сьогодні впродаже можна знайти нетільки звичні нам курячі яйця, але і інших птахів. Всі вони багаті вітамінами ів, необхідними для засвоєння мікроелементів (кальцію, заліза фосфору, міді ідр.) Також в яєчному жовтку міститься вітамінд, який необхідний в обміні фосфору ікальція. Аеще яйця це джерело холіну, фолієвої кислоти ібіотіна. Нідля кого несекрет, що яйця благотворно впливають намужскую потенцію. Ноесть інебольшіе відмінності між видами яєць.
Перепелині яйця. Краща альтернатива курячих: дієтичний продукт, в4раза перевищує курячі посодержанию вітамінаа іселена. (Невипадково космонавти їдять виключно яйця японського перепела: вони несодержат шкідливих мікробів ібактерій ідолго зберігаються). Качині яйця. Вони набагато жирніше курячих. Мають більш насиченим смаком, що робить іхідеальним компонентом для випічки (наприклад, бісквітів). Нопріобретая іхуфермеров, треба пам’ятати про обережність: качки частіше, ніж кури, стають рознощицями сальмонели. Перед вживанням качині яйця (як івсе інші!) потрібно ретельно мити.
Гусячі яйця. Вони нетакі жирні, як Качині, ножирнее курячих. У складі гусячого яйця міститься унікальна речовина лютеїн, що є потужним антиоксидантом іблаготворно впливає на організм. Ноесть нюанс: свіжі яйця вотваренном або смаженому вигляді повинні мати приємний запах. Присутність неприємного запаху говорить про те, що яйце зіпсувалося.