Сироїдіння: важлива інформація. Здоров’я чоловіка

 сироїдіння: важлива інформація. Здоров'я чоловіка

Осироедении чули багато, нопопробовать насебе цей спосіб харчування мало хто хоче. Можливо, тому, що знайти всучасних супермаркетах продукти, придатні для вживання в свіжому вигляді нетак просто. Або тому, що внашем розумінні здорова ісирая їжа несумісна спредставленіямі овкусной їжі. Намби супчик пожирнее, дапонаваристее, смажену картопельку дазакусіть це все копченою ковбаскою або смаженою рибою. Так ккакойже крайності краще примкнути? Їсти все сирим або вибирати винятково, що повкуснее або повкуснее? Отже, сироїдіння: за і проти.

Все залежить від того, для чого вам потрібна їжа. Іце питання, нетакой простий голкупий, як здається. Як це ніпечально усвідомлювати, дуже часто єдиною людині доступним задоволенням стає їжа. Онтоскует, сумує напрацюванні івсоціальних мережах івбуквальному сенсі живе отзавтрака дообеда, пообеда доужина імногочисельних перекусів. Ііменно вчасно трапез відводить душу так, що печінка обурюється. Спочатку тихо, апотом все помітніше ізаметнее.

Відфаст-фуда

 сироїдіння: важлива інформація. Здоров'я чоловіка

Заштовхуючи всебя численні гамбургери ісосіскі, ми рідко замислюємося отом, що призначення їжі бракувати нам задоволення, апітать наш організм. Атаеда, яку часто пропонує нам Індустрія швидкого харчування, призначена для чого завгодно, нотолько недля того, щоб дати нашому організму необхідні речовини. Недарма вона називається сміттєва. Фаст-фуд це маса баластних речовин, які перевантажують ізасоряют організм, не даючи нічого йому натомість.

Звичайно, сдомашней, термічно обробленої їжею справа йде нетак сумно. Все ж, як нікруті, вона позбавлена всіх цих глутаматів натрію, підсилювачів смаку иаромата, замінників м’яса исоусов незрозумілого складу ипроисхождения. Носироїди стверджують,що це неспасає термічно оброблені продукти. Впереваренной картоплі ирафинированной борошні крохмаль утворює клейковину, перевантажуючи нашу печінку. Тим же грішать варені каші. Неговорячи ужожареном: воно багате нетільки тригліцеридами, ноканцерогенами, які утворюються при нагріванні жирів.

меню палеоліту

Носамий вагомий аргумент, звичайно етото, що вітаміни імінерали, які мыможем отримати ссырыми продуктами, втермически оброблених гинуть або переходять втруднодоступную для засвоєння форму. Так, залізо, яке міститься вмясе, при термічній обробці переходить позаорганічну форму, яка неусвоюється організмом. Тому сироїди стверджують, що користь отупотребленія смаженого м’яса з метою отримання заліза така ж, як якщо б ми використовували іржавий прут.

Так що ж робити? Їсти м’ясо сирим, щедро забезпечуючи свій організм паразитами? Деякі школи сироїдіння закликають саме до цього, адже жили наші предки якось насирому м’ясі. Правда, доживали струдом до29лет, Ноце вже інша історія, яка зараз, коли м’ясо щедро присмачене анаболиками іантибіотиками, ризикує перетворитися всовсім ужпечальную. Сироїдіння: за і проти, з’ясовуємо далі.

Тому інші напрямки сироїдіння закликають відмовитися отмяса взагалі, авместо цього збалансувати свій раціон таким чином, щоб дати організму всі необхідні йому речовини, які мимогліби отримати смясом.

мистецтво поєднувати

Якщо вирешили спробувати цей стиль життя, топомніте, що справжнє сироїдіння це небездумне поїдання сирих продуктів це ціла школа харчування, яка враховує всі особливості засвоєння продуктів людиною, іхвозможний шкоду ісуместімость.

Наприклад, деякі люди в якості основного продукту харчування вибирають бобові, так як вони багаті білком. Вживати бобові всирому вигляді можна зрідка адже вних ітрудноусвояемих речовин вистачає, авжелудке вони можуть утворювати токсини, наразложеніе івиведеніе яких організм витрачає багато енергії, так що, якщо є іхсирими регулярно, то можна принести більше, ніж користі.

Отом, що морква джерело вітаміну А, відомо всім, новсирої моркви багато клітковини, яка блокує його засвоєння. Вітамін Аусваівается тільки разом зжіром, ігораздо краще ізтертой моркви, ніж ізтой, яку з’їдають цілком. Такі рослини, як щавель, ревінь ішпінат, містять багато кислоти, аона заважає засвоєнню кальцію, ідаже недає йому проникати ворганізм, тому треба хоча б обдавати цю зелень окропом.

Алергія на певні види білка теж перешкоджає сироїдіння: при варінні білки нейтралізуються, тому, якщо викликаєте захворювання, краще нерисковать.

чарівні пропорції

 сироїдіння: важлива інформація. Здоров'я чоловіка

Лікарі вважають перехід наповне сироїдіння крайністю, іпропонують ентузіастам уживать60% продуктів сирими, а40% приготованими. Саме втакой пропорції співвідношення сирих продуктів (овочів, фруктів, горіхів) ітермічно оброблених (круп, тваринних білків) оптимально для здоров’я сучасної людини. Ноето втеорії. Насамом справі жителі міст, особливо великих, можуть дозволити собі едвали 10% сирих продуктів, та й умовно сирих.

Молочні продукти піддаються пастеризації, імогут містити консерванти, так що справжнє сире молоко можна отримати тільки здеревні, ітолько впарному молоці зберігаються всі корисні речовини.

Сухофрукти і сухофрукти, що продаються вмагазині, теж сушаться ненасолнце; горіхи можуть бути ще йобсмаженими. Тому, якщо ви хочете стати справжнім сироїдом, товам, швидше за все, доведеться переїхати вдеревню через натуральне господарство. Чтоже їдять сироїди?

Перш за все, продукти рослинного походження овочі основа меню. Почесне друге місце розмочені вводі крупи (в яких, до речі, можна додавати мед іфрукти). Атакже горіхи, зелений горошок ізелені боби, кукурудза, кунжут, мак, лляне насіння, пророщені злаки, зелень, ягоди і’едобние трави іхвпроде набагато більше, ніж може здатися. Багато сироїди їдять печений хліб, нонедрожжевой іізцельного зерна.

Всі ці продукти сироїди називають живими тобто природними, здатними дати організму необхідну йому енергію і поживні речовини. Нагородою, як стверджують прихильники сироїдіння, стає міцний імунітет, небувалий приплив сил іздоровий колір обличчя. Правдалі це виможете перевірити насебе. Але не забувайте про заходи іпринципі поступовості. Іпомніте, що ваше здоров’я нікому крім вас зберегти нерухомо.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *