Чи можна поставити діагноз по обличчю?

 чи можна поставити діагноз по обличчю?

Виявляється, коли л. Керролл валісе встране чудес припустив, що отуксуса куксятся, отгорчіци засмучуються, аотсдоби добріють, онбыл направильном шляху, тому що винне обличчя мають саме любительки пропустити келишок завужин. Неверите? Марно. Таку сміливу гіпотезу висунула відомий канадський лікар-натуропат Нігма Таліб, ідаже написала про це книгу…

Я те, що я люблю?..

Якщо вірити цьому дивовижному доктору, тоона вже давно буквально читає поліцам випадкових перехожих навулиці, чим вони хворі іпочему. Івоснове такої нетрадиційної діагностики лежить простий принцип: те, чим людина зловживає, обов’язково, так чи інакше, відбивається в наявності у вигляді зморшок, кіл під очима, прищів ІТ.п.

Можливо, увас є непереносимість продуктів або виїсте більше, ніж можете комфортно переварити, стверджує Н.Таліб всвоей книзі Апроблеми спищеварением викликають масу хімічних ігормональних змін, які прискорюють процес старіння.

Причому, найбільш шкідливими, пам’ятання доктора Таліб, є всього 4групи продуктів: молочне, борошняне, солодке іалкоголь.

винне обличчя: Перевір себе!

Якщо ви хочете перевірити насебе, як працює методика Н. Таліб, тосделать це простіше простого: досить подумати іпредельно чесно відповісти самій собі навопрос Ачто ізеди ялюблю найбільше іотчего ніколи невідкажуся?

Молочне обличчя. Якщо виуже давно вийшли іздетского віку, нопо і раніше сильно любите молоко, це негайно відбитися в наявності у вигляді прищиків ічерних точок наподбородке, припухлих повік імешков під очима. Вся справа в лактозі (молочному цукрі) чим старше ми, тим менше внашем організмі ферментом для перетравлення білка молока.

Борошняне обличчя. Якщо визаядла любителька всіляких хлібобулочних виробів, торано чи пізно навашем обличчі з’являться пігментні плями, які ніякими отбеливающими кремами, анащеках розацеа (червона висипка). Всьому виною злаковий білок глютен, реакція організму на який може проявлятися івлегкой набряклості особи.

Цукрове обличчя. Ласуни івовсе старіють неподням, апогодинам. Надлишок цукру ворганізмі веде кглікірованію: зайві молекули глюкози прикріплюються до колагенових волокон шкіри, що робить іхжесткімі. Тому тургор особи знижується, виникають передчасні зморшки. Аеще від надлишку цукру рідшають брови, оскільки солодощі, що поїдаються щодня, дають зайве навантаження нанадпочечнікі, що відповідають нездоровий зростання брів.

Винне обличчя. Дами, чия печінка регулярно навантажується переробкою алкоголю (навіть коли мова йде про червоне сухе вино молоко!), як правило, вже до30-ти років мають виражену горизонтальну зморшку налбу або легке почервоніння між бровами. Ктомуже уних рано з’являється безліч гусячих лапок (тонких зморшок) ігіпертрофірованная носогубна складка.

Так що, якщо вас не дуже радує перспектива мати винну зовнішність (куди краще для жінки довше здаватися невинною, правда?), нопрі цьому вихотіте зберегти здоров’я імолодость якомога довше, рада проста: дотримуйтеся цілющої середземноморської дієти, замінивши вней червоне сухе вино насвіжевижатий червоний виноградний сік, який неменее багатий наантиоксидант ресвератрол.

Джерела:

1. Нигма Таліб. Краса в наявності. Както, що виїдите, впливає нато, як вивиглядите.2016. ISBN 978-5-00074-093-4, Вид. Манн, Іванов іфербер.

2. Козлов А. і. Лактазная недостатність (первинна гиполактазия) вразличных групах населення Євразії : дисертація насоискание наукового ступеня доктора біологічних наук : 03.00.13, 03.00.14 : м., 2004200c. РГБ ОД, 71:05-3/175

3. Що таке глютен: все, що ви хочете знати, – це запитати| Вести.Медицина. med.vesti.ru. https://med.vesti.ru/articles/pitanie-i-zozh/chto-takoe-glyuten-vse-chto-vy-hoteli-znat-no-boyalis-sprosit/

4.ЛІНЕВИЧ л. і.Глюкоза //Хімічна енциклопедія: в5т./Кнунян.Л. (гл. ред.). М.: радянська енциклопедія, 1988. Т. 1: АДарзана. С. 589590. 623с. 100000экз. ISBN 5-85270-008-8.

5.Середземноморська дієта. Докладний гайд-інструкція. http://www.my-diet.ru/about-med-diet/

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *