Французька дієта: висівки на будь-який смак.

 французька дієта: висівки на будь-який смак.

Фанатичні послідовниці французької дієти Дюка скрізь пропагують всілякі рецепти. Счем це їдять івсемлі доведеться повкусу?..

Ода висівкам

 французька дієта: висівки на будь-який смак.

Що являють собою горезвісні висівки? Це відходи борошномельного виробництва зовнішня оболонка злакових культур, багата клітковиною (харчові волокна), вітамінами групиВ, каротином імікроелементами (цинком, хромом, селеном, солями калію імагнію ідр.)

Взалежності отзерна, изкоторого роблять борошно, висівки бувають пшеничні, житні, ячмінні, рисові, гречані ІТ.Д. поступового подрібнення вони діляться нагрубі (великі) і дрібні (дрібні).

Потрапляючи ворганізм, висівки майже неперетравлюються вкишечнику, нопрі цьому виводять ізорганізму різні токсини, підсилюють перистальтику кишечника (що є кращою профілактикою запору!), покращують обмін речовин і усувають дисбактеріоз.

А ще, розбухаючи, вони надовго притупляють відчуття голоду, що допоможе тим, хто бореться з вагою, зменшити порції їжі!

На думку дієтологів, оптимальна добова доза висівок врационе здорової жінки повинна становити не менше 20г. Нодамам, які страждають хронічними захворюваннями ШЛУНКОВО-кишкового тракту (гастрит, виразкова хвороба шлунка, виразкова хвороба дванадцятипалої кишки) вживати висівки непотрібно із-за небезпеки спровокувати загострення даних захворювань.

рецепти зі смаком

 французька дієта: висівки на будь-який смак.

Приготувати ізотрубей можна що завгодно, тому що вони легко змішуються іхорошо поєднуються з рідкими іполужидкими продуктами (кисломолочне, кисіль, каша ІТ.п.), неискажая ихвкус.

Ноесть один важливий нюанс: зовсім без додавання рідини висівки їсти не можна!

Якщо ви любите експериментувати накухне, спробуйте додати висівки впривичні страви іхвкус вивідкриєте для себе заново. Наприклад…

оладки ізотрубей ісухофруктів

Залийте гарячим молоком 3ст. ложки вівсяних висівок так, щоб вони набрякли. Додайте 1ч. ложку родзинок, 3ізмельченних мигдальних горіха іпо2шт. дрібно нарізаного чорносливу ікурагі. Вохолоджену суміш додати 1яйце, ретельно перемішайте івиложіть нагарячу сковороду, попередньо змащену олією. Підсмажте спочатку насреднем вогні, азатем залиште насамом маленькому вогні досостоянія, щоб можна було перевернути. Після чого підсмажте сдругой боку. Готові оладки можна полити гречаним медом або кленовим сиропом.

Каша гречана сотрубями ішампіньонами

Зваріть розсипчасту гречану кашу ідобавьте внее пасерована ріпчаста цибуля іячменние висівки, попередньо підсмажені до червоного кольору. Гарненько перемішайте ідобавьте вполучівшуюся кашу обсмажені наслівочном маслі печериці. При подачі настол кашу можна посипати дрібно нарізаною кінзою і цибулею.

хліб ізотрубей

Вам знадобиться: 4яйца, 6столових ложок м’якого сиру 0%, 10столових ложок вівсяних висівок, 6столових ложок пшеничних висівок, 3/4 пакетика сухих дріжджів, ½ ч.ложки меленого коріандру, 1ч.ложка цукрозамінника, щіпка солі.

Змішайте вміксері яйця, сир, висівки, сіль, цукрозамінник, коріандр і дріжджі. Покладіть тісто в форму для випічки хліба. Розігрійте духовку до 200 & deg; C івипікайте в хліб протягом 30 хвилин. Інгредієнти:

Тістечко ізотрубей

Примітно, що рецепти сотрубямі необмежуються тільки другими стравами: з них можна приготувати іоригінальний десерт. Візьміть 200г вівсяних висівок, 200г вівсяної муки, по150г мигдалю, цукру висушеної журавлини (брусниці),1яблоко, 1банан, 3ст.л.оливкової олії, 1ч.л.розпушувача, 1ч.л. кориці, 2ч.л. ванільного цукру (або ваніліну на кінчику ножа). Яблуконатріть натерці, банан наріжте півкільцями, мигдаль дрібно порубати, попередньо злегка обсмажити. Змішайте всі компоненти ивымесите. Навпаки, викладений папером для запікання, викладіть ложкою тістечка довільного розміру івипікайте вдуховке 30хвилин при температурі 180. Готові гарячі тістечка можна посипати цукровою пудрою або кокосовою стружкою.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *